SALAM RAMADAN :) 
puasa dah kita ni ^^ Alhamdulillah kejap nye masa berlalu. sem 1 dulu pun puasa kat penang, sem 3 kali ni pun kat penang jugak. sedih nye hari puasa pertama takdapat balik, ada test Cicuit 2 pagi2 lagi :( sedih sgt tau.. orang lain rumah dekat senang je balik. hm abang pun balik, cousin pun balik. how unfair. me kat sini dah nak masuk 7 weeks da tak balik :'( how homesick T.T really homesick, semalam mengada menangis sebab 3G dgn diorang kat rumah yang buka puasa ramai2 kat ruma atok :( wuuua sobsob. dahla org tu buka dgn kawan nak ajak pulak, segan leeeee ! so, I stayed alone at hostel and lonely tau ngaaak ! ei :'( plus lapar pulak tu, foodcourt tutup. sahur baru buka. ei ! urm next week tak bole balik lagi, ada LDK, next week lagi ada test Electronic pulak :'( pastu math lagi :( wuuuaaaaa RAYA JE DAPAT BALIK ! tu pun lambat :( sedih. I wish ada Hikmah behind this :'( 
ehem, saya sgt excited ni Majlis Dekan nak dekat ^^ bangga jap ! heeeeeeeeeee
SELAMAT HARI RAYA untuk 4 minggu akan datang :D bhahaha

tapi kan dear, I nak macam ni ! hehe noth to do with this :p
erm Indah nye kahwin muda. ramai dah member2 sebaya dah kahwin. tu satu hal, ni dah ada baby lagi ^^ uuuw how sweet :) teringin sgt nak macam tu, tgk diorang happy dah ada baby. mesti seronok gila rasa nye bila dah ada baby sendiri. hee berangan ni ^^ tapi could it be the best in future ? urm. besar tanggungjawab tu. dengan nak didik anak lagi. ouch susa rupa nye. urm must think wisely !