first and foremost, Assalamualaikum dear Muslims :)
yeay seronok juga dapat luahkan something kat sini. rasa macam dah lama tak usik blog. sape tah enjoying reading this flavourless blog of mine -____- sedih! tau tak kat sini hujan je, lol ni betul2 takde idea nak cakap *hantuk kepala kat laptop ni huh. takde la, haritu dah plan nak pergi Genting, one day trip cukup lah kan, tapi kalau hujan je takdapat la. Hujan kan rahmat :) Turun lah wahai hujan dari kami kering kontang di muka bumi ini :) but people here some words to share. "you said you like  when rain poured, but u hiding under the shelter, you said you love Sun, but u afraid to stand on a sunny day, you said you love wind, but you keep complaining, and you said you like the wave, but u run away from it" fikir2 lah :) me pun mengaku juga , sometimes I did those things, tp i baru tersedar that I should be grateful and love and thankful to what had God given to us. All those things are important fr us and God knows it always be so benefit to us. 
There you are, kene bebel ^^ hehe . people, can we stop talking bout your love story ? takde cerita lain dah ke nak share sepanjang hidup korang ? haha bahkan aku pun suke kecoh hal ~lovelove~ yek. haha entah kenapa cerita macam tu rasa seronok nak share en, pundaa, huhu okay in this semester break ni dah betul2 taktahu nak buat ape, tunggu jela result keluar, and ape2 yg penting lg utk part4 nnt. so my result was,, am proud of it :D hehe *nak tunjuk marks ni ^^ saya puas hati la sbb final susa, serious susa gila (benci tgk soalan final k) bende takde dlm study tibe2 keluar time final, pe bende tu kan ! haish. tp nasib baiklah berkat doa mama, ayah, and diri sy juga. Allah SWT kabulkan doa sy untuk kekalkan cgpa, Ya Allah seronok tak terkata. Alhamdulillah Ya Allah :) Aku syg kau Ya Allah, dan aku tahu kau sentiasa bersama hamba-Mu dlm susa dan senang. dan kau yg paling setia menemani kami , Amin :) 
 not so good, but I think this is the best that I can do. cuz, am not so good in high school :(
saya hanya mampu bersyukur sbb masih lagi dapat pertahankan gred , and dpt bangga kan mama, pa, ayah, atok, nenek, alang, adik, abg and semua lah :') Thankyou semua sbb tak berhenti support and tanya bout my study, keep me strong and much more. Thankyou. as you all I loved the most. Family is everything to me, when u're in trouble friends can't be there fr u. even u'r worst, your family will stay and keep you strong. and remember dont ever give up. Allah yg Maha Penyayang. and semua terjadi atas hikmah, takdir, and jalan kehidupan. percaya lah ape yg Allah bg adalah yg terbaik okay :) so kita kene lah banyak bersabar. 
*saya bukan nak kata saya baik tapi ape yg saya boleh katakan itu baik, sy share dgn awak semua :) sedangkan Nabi Muhammad SAW pun berkata "dgr lah nasihat walaupun dari seorang pelacur"
saya cuma nak tolong, and awak tahu baik buruk sesuatu tu kan. so you decide it and think!  
daaaa!~ i berleterrrrr :p hehe sorry people. 
*k masa utk smbung nyanyi sbb takde subjek nak buat -_____________________________- bluurrrrrb