my family sports day 
day 1 Netball at Arena Futsal 
day2 Bola Baling at Roof Top Futsal 
mama cakap nanti kalau kitorang dah balik U takde lagi boleh buat game macam ni, sbb saya organize kan semua ni :) umm dari asyik lepak makan kan ape kata buat benda yg mendatangkan faedah ^^ so sport lah skit ! haha best nye game ni kitorang lawan sapa2 je, no age limit. kelakar! main without rules. kalau ada peluang lagi memang nak buat family day dgn ramai2 lagi. tapi kene tunggu masa yg sesuai dulu T.T 
beep tu org Andalas bagi pinjam ^^ pinjam ye, nnti kitorg beli baru laaah 

meet my friends - ex schoolmate 
we all pergi ziarah guru kelas 5ST2 , kelas kitorang lah tu dulu dekat SMK Sri Andalas. cikgu baru lepas bersalin kn Daniel Hariz dah sebulan lebih tu, alang2 celebrate birthday cikgu and teacher's day sekali ^^ tak ramai yg dapat dtg, tapi okay lah dapat jumpa kejap2 :)
then rasa rindu nak lepak, so hang out dgn Yumi Leyna and Hani pergi supper dekat Secret Recipe , tempat biasa T.T then rasa taknak balik lagi even papa Yumi dah warned jgn balik lewat, tapi degil jugak. kitorg pergi lepak I-City Shah Alam. main ^^

Sunway Lagoooooon !
yeay me and my relatives spent time together dekat Sunway Lagoon, Subang. huhu best! lagi2 dengan diorang ni. mula2 bincang2 sendiri2 je, tapi malas nak drive. so fikir biar abg je hanta. tapi dia tu useless sikit. pemalas. jadi Alang Edah tolong hanta kan. time ni  hari isnin first day budak2 cuti sekolah. ramai sgt orang. rimas! kitorg main puas2 smpai bosan then keluar jalan2 kat Sunway Pyramid dlm pukul 3pm , shopping2 ^^ lepas tu our parents pun dtang sunway. yeay lepak sekali ! dapat makan dekat Hartz , nyum2 makan lah awak smpai buncit.. lepas ni dah takdapat nak enjoy dah, since semua orang dah nak balik U dah :( urrrm kene tunggu cuti sem lagi.

I am still homesick to go back to Penang, I need more break fr final sem :'( wuuuua ! 
2 MONTHS BREAK, 2012