aeon :)

tadi ,
tadi lepak aeon with them . friends of my ex school raja mahadi . yeahh bangge deyh :D and then we all pg karoke sbb ade budak mcm annoying gilaa . org laen na watch kann tp org laen mcm "ermm bole lahh" hm . org na watch Mantra tp dea tanak . street dance taknak . saya bagai na gilaa watch street dance even da watch before . tp best tauu . siann gilaa at ayun dea nak watch movie tp si budak uh tana,k dea "ta de mood , ta nak ikot kalau tgk wyg" eii .

lunch ,
then we lunch dekat Black Canyon . hahaa . ade la mamat myanmar ni sayaa usha usha . name dea Tilak . hahaa~ pelik pelik je nme dea . bajet bajet je mam . sbb nak sopping baju untuk holiday di Pulau Pinang nt . tp dorg tak beli punn sbb spend untuk top up argghh tade keje :/

home ,
tonight ayah na bawak pg I City . malas deyh . da la act mama ade kenduri . nak follow mama . then call ayah . ayah marah . hurmm . bengkekk jew ! terpakse lahh . then then ayah call again cakap ta jadi . sbb ayah punn ade kenduri . tapi kan kitorg bitao yg kitorg ni ade kenduri dea wat tatao je . dea ad kenduri bole je cancel plan na g I City uh ! damn selfish

nanaa ,
pg knduri nan mama ta jadi tauu sbb fmily laen pg tgk bola malam ni . kat stadium . selangor lawan ape tah . tak amek tau sgtt . so , nt bosan kann . so pg knduri org kampung padan even tak suke kne lahh pg kann . sdre mama . tp adek macam selfish gilaa doe . na ikot ckp dea pulak. sbb dea tanak pg . errr ! =__=