vacation :)

wahh . mmg best gile lahh holiday kali ini . walau punn ramai yg ta dpt juin tp perhh ! awesome . sume bnd bole cube ! hee . one of it . kitorg pg uma mini malaysia . then ad show , andd kiteorg lahh yg dduk pling dpn andd para penari tu punn ajak kitorg naek pntas mnri skali :) HAHA best kott . tp time tu ad plncong from korea or japan sumting lahh . dorg je lbey lbey . herhh ! my one big fmily juin skli tauu . 


lps da pnt kat tmn mini malaysia , lps amek amek gmba sume , kitorg pg zoo mlke pulak . mmg ramai org time tuhh . kitorg naek train . sbb atok nnk nak jalan jauh sgt kan nt skt pulakk . so , kitorg jln jln tgk la sume binatang , ad harimau yg kitorg tgk ngah lapar gile ahh . mcm nak baham kitorg punn ad . takott . lps jln jln kitorg punn tgk show . beruk dea nme nye MARINA mak aihh nakal gile kott . maen tndang tndang je . tp klaka lahh . ad parot wat matematik lahh . pndaii ! then . bole bgamba nan ular . aku tgk jaja brni gile , macam jeles gak ah . tercabar punn ad . aku punn nak aa try gak ! HAHAA . tp aku tkot doe . pkcik tu jahat , , tgk aku jerit gile bbi dea g ltk due ular !! eii ! 
 

HAHAA , lps tu kitorg pnt and lpk lpk je kat otel . another day , kitorg pg srpn , taming sari awal awal pg , sbb nt ramai org , than kitorg naek bot pluss naek beca . lps tu .. amek amek gmba kat bgunan bersejarah .. some of the picture ..

 
  
  

malam tu rase pnt sgtt . tp lps sume nih . kitorg blk otel then mndi kolam , yg tanak mandi tu rht je laa . kitorg swimming dr kol 3 smpai kol 6.30 ptg tau , naek kecut bdn bdn nih ! hehh , tp ad sumting yg melucukan tau . kitrg lme2 kat pool tu smpai tak tau nak wat ape lagi , kitrg lepak jela kat tepi , ttbe ad la sorg mamat nih dea g taichi ke silat ke taekwondo ke dpn dpn pool tu . mak aih kitorg da blurr kitorg bla aa dr situ , tp dea keep buat lagi , than kitorg tepukk tgn , mamat tu da merah gile aa muke dea . HAHA dea malu gile kott . tros duduk je dlm swimming pool uh ! HAHA sian dorh . 
mlm tu kitorg gerak g dinner . tp tak tau pulak ramai gile org , smpai restaurant tu da tanak amek order lagi , smpai aty kann . lps tu kitorg cr jela mane mane kdai mam yg bukakk . ad la restoran mamak . mamak punn mamak la . tibai je . mak aih . makanan nye masin gile ah! da la pds pds ! ayooi ! hm  da lapar kann . mlm tu kitorg prepair na blk ! 
esok , kitorg singgah mne mne kdai yg murah . brg brg rm2 bebb ! best kott . then singgah kg sedare . KG gile aa budak budak kat sne ,(ampunn) . nyampah doe . org na g kdai punn ta sng .. ad je bunyik bunyik tikus kedengaran . adessh! lgsng ta jd g . duk uma kg tu irup udare segar ag hebat , mam sodap sodap punye lahh ! aku mam byk ! da la bju sndat , terpakse cover perut buncit nih . kne ejek je nan cousins . HAHA bodo gile !


HAHA . what so ever . it was a wonderful moment ! hehh . ad lagi .. tp laen kali kite update oke . i want to go out ,. ! byebye