hurm BENCI ! 
tak suka laaa. kecewa gile ni, dia buat I down, hurm. you tak tahu ape i bole buat, u taktahu my talent. so u don't have to tell people that I'm not good. you are sucks. huh I tahu lah ape yg i salah ape yg i betul. I still have a healthy brain! u just shut your mouth . malu tau. u cakap kat orang yg i taktahu tu, sedang kan i tahu laah, u ingat i macam ni , i tak reti ke tu sume. HELLO you are talking about the wrong person ! SIAL -..- I takbukak mulut lagi pun , u da cakap kat orang tu yg i tak reti pasal tu en ? how dare u. u are my friend ! YES I MARAH sgt T.T takgune. pernah i buruk kan u depan sape2? NEVER ! I sabar kot dengan u . SILLY ! da la skema . BODO