the time to be waste :D

oh si wanita nara andd nana , pantang dduk rumah , buntut panas nak berjalan ! :)

dugaan menimpa :
*oh J CARD lah, mama found us the comforter fr our new house :) hha while finding that CIKGU ANIJOSFINA lah kat sebelah . yeah muka ketat , buad macam ta kenal langsungg :) such a good ex student kann . well nara pulak

*uh ramai gilaa orang dekat JJ . suddenly BLACK OUT ! what the fttt !

*I am so excited to watch RAPUNZEL 3D but , my dreams was failed . hha RAPUNZEL 3D dah habis ! ta play lagi on cinema only yang biasa sje. hurm! takda mood terus nak menonton :(

*dduk menghadap MINITOONS , yeah I nak beli itu I nak beli ini untuk my new rooms :) okay dah set in minds ! and then mummy and daddy pergi cari staff dekat HARVEY NORMANS . okay just leave both of us 'nara and nana .
TIBE TIBE seorang lelaki yg agak agak tak handsome , bukan agak agak , memang tak handsome punn lah . datang kat kitorg and ..

uglyboy : haii asalamualaikum
us : urr (silence) []
uglyboy : korg berdua je ke ?
us : urrr , (silence)
uglyboy : ke ada orang lain ?
        us : urr . ada orang lain
uglyboy : ohh yeke ? .........
us : urr yup ......
uglyboy : oh takpe lah. .....
us : haa ..........

1  2  3
BHAHAHAHAHAHAHAHAHA !
MUKE TAK MALU LA SIAL :D
KENE SANGAT AA TU ,
KENE GELAK !

hahaa