harii sabtu ..

with my cousins . JJ lagi lahh . before exm , ta pe . hee .. kitorg pg karoke . mcm biase nana ayun mirul jaja andd saye . nadh text i kata dea punn na pg jgk , but tak jumpe nadh ! geram jew. nazrin jumpe lahh . erkks . baru ingat nak tgkap gmba nan nadh but bila i da blk jaja lak terserempak dorg ! jeles ! HAHA 

 ade moment pling klaka , i think u should know ! hee . sy mama bg duet rm50 jew share nan nana lak uh ! lntak la enn , jaja n amirul byk duet dorg , ayun , cukup2 dea karoke je aa ! then kitorg na mam kfc , tontong uhh ! share share lak uh ! ad la pulak segerombolan minah minah mamat mamat duk blkg kitrog nih . pkai tudung , tak pkai tudung , yg si pkai tudung uh , tgn gatal beno tak reti lah na duk diam , teraba raba pehe BF dea , eeuu . kaki na silang2 . yg lagi seko nih , ambut menyakai , ad hati nak kutuk rmbut ayun ! helo , cmin diri dulu , kanasaii . huu .  
jalan jalan terserempak lagi nan dorg nih . terpandang pandang , ad mslh face to face ! errks ! 

mama kol tnye na blk pukul bpe , tah lah lepak lama duet da tarak ! nak blk , kat rumah bosan jew. so kitorg decide nak lepak dulu . jaja ajak g mini toons saje na tgk brg , but then jaja g bli manik yg buad accessory hpon uh . hehe bukan di letak nya kat npon , di letak nye la kat idung la kning lahh mulut ahh . batak2 je kott , huu . jaja tiru echaa . kitorg punn tiru lahh ! HAHA they wear it spnjg jalan jalan ! i tanak , malu lahh ! hihii . 

perut lapa lahh pulak , sume cek duet dlm purse , nak mkn , kitorg g toast tp ta best pulak menu ! da la da duduk , haha bgn blk , wat muke tbal je kott , bla jew ! da la ta de duet ! hee .pastu na g oldtown amirul a sbok ajak mam situ laen aa kalau nga gaji ! adoii , g pulak black kanyon , mmber i promoter , i pun kacau i dea , nak meal bwh rm5 , hehe dea kata tade then i kata i nak buku dea promote uh ! haha manager dea dtg lah pulak , ingat nak marah ke en , tp dea puji kitorg lahh ! dea ckp kitorg cntek , lebey aa kitorg , eyy tak tipu ! tnye la mmbe i tuh ! kitorg speaking nan org myanmar uh ! buduh tol ! 

then kitorg tpike ohh kitorg ad duet endon , amirul simpan byk then dea g tuka , ayun punn sbok nak tuka , haha dpt lah rm0.95 . hehe i da malu gila , tros bla ! gelak gila bbi ah ! 
jumpe paan bf sara , jumpe nazrin that is now bf nana -.- jumpe leyna + mus , jumpe kakak fitri jumpe iwan andd jumpe cpl kg.com hahaa ! oke daa ....